Carrière mogelijkheden voor

studenten

Jouw talenten. Ons podium.

Bij PepsiCo krijg je het beste van twee werelden: de mentaliteit van een onderneming met een wereldbereik en de benodigde middelen. Onze gezamenlijke cultuur en wereldwijde aanwezigheid genereren talloze nieuwe kansen die vorm geven aan de toekomst en bijdragen aan de realisatie van jouw levenswerk. Kom met jouw eigen perspectief. Kom met nieuwsgierigheid. Kom met creativiteit en passie. Wij geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

WIJ LEGGENDE SPIRITMOMENTO

LEER ONTWIKKEL GROEI

LEER TWEE KEER ZOVEEL IN DE HELFT VAN DE TIJD.

Ben je geïnteresseerd in het leren van praktische werkvaardigheden? Solliciteer dan voor één van onze stages binnen PepsiCo Nederland. Onze stages geven de kans om gedurende 6 maanden mee te werken binnen onze Recruitment/HR, Supply Chain, Finance, Marketing, Communicatie, Sales of IT afdeling. Tijdens de stage leer je door mee te werken en aan eigen projecten te werken om zo het beste uit jezelf te halen. Tegelijkertijd bieden we ondersteuning door middel van een manager, een team en 25/30 andere stagiaires om mee samen te werken.

LEER ONTWIKKEL GROEI

ONTWIKKEL JEZELF EN VERLEG JE GRENZEN.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Onze 1 of 2 jaar durende PepsiCo Go-programma's zijn bedoeld voor pas afgestudeerden die een stap verder willen in hun loopbaan. In dit rotatieprograma ontwikkel je je vaardigheden door met verschillende businessteams samen te werken, ondersteund door professionele training, een mentor om je te begeleiden en een netwerk van andere afgestudeerden om te leren en plezier te hebben.

LEER ONTWIKKEL GROEI

LP.SKU-D4-STUDENT-4.SUB_TITLE

Onze Grow-programma's in de functies Strategie, Verkoop en Insights bieden zowel MBA-kansen als versnelde loopbaanprogramma's in een geformaliseerd 3-jarig rotatieprogramma. Ben je klaar om je loopbaanontwikkeling naar een hoger niveau te tillen? Heb je al het diploma al in de zak of ben je bezig met het afronden van je MBA? Ja, wacht dan niet langer en meld je aan voor onze ACP- en MBA-programma's. KLIK HIER VOOR DE ACP- EN MBA-PROGRAMMA'S

Testimonials studentens

LP.SKU-27.HEADER